torstai 29. tammikuuta 2015

Luottotuotteet

Ajattelin tylsyyttäni esitellä luottotuotteeni kauneudenhoidon osalta. Tyydyn vähään, eikä minulla ole pakottavaa tarvetta hankkia itselleni kauheaa pataljoonaa kosmetiikkaa, enää. Teinivuosista ei tarvitse puhua.

1. Shampoo vaihtelee mieltymyksen mukaan, mutta tätä on tullut käytettyä jo muutaman kuukauden ajan. 2. Hiusöljyn löysin hyllyyni raskausaikana ja tätä laitan aina ennen kuin föönaan hiukset. 3. Kuivashampoo, niiden aamujen pelastaja, jolloin Venla ei anna armoa, enkä pääse suihkuun. 4. TreSemmen hiuslakat on hyviä, eikä hajukaan ole tappava.

1. Dermosilin suihkusaippua tuli äitiltä joululahjaksi, tykkään! 2. Dermosilin kosteusvoiteella rasvaan lähinnä kaiken muun paitsi naaman.

1. Body shopin Vitamin E moisture serum♥ Ollut jo vuoden päivät rutikuivan naamani pelastaja. 2. Body shopin Aloe Soothing day cream, tullut hankittua ensimmäisen kerran edellisen tuotteen kaveriksi. On ja pysyy käytössä♥  3. Body shopin Moisture White shiso whitening serum, näyte, joka tuli juuri tilaamieni rasvojen mukana ja oli kyllä huippu! Laitoin juuri tänään aikaisemmin tuollaisen putelin tilaukseen. Kosteuttaa superhyvin ja imeytyy nopeasti.

1&2. H&M luomivärit sillointällöin kun jaksan "panostaa" meikkaamiseen niin nämä ovat ainoat mitä käytän, muuta en tarvitse. 3&4. Ripsarit, jotka vaihtuvat muutaman kerran vuodessa. En ole vielä löytänyt "sitä oikeaa". 5&6 H&M nestemäiset eyelinerit, toisella saa tarkkaa jälkeä ja toisella teen tummemmat rajaukset, molemmat ovat rajaustusseja. 7. H&M Kajaali.

1. Lumenen CC-puuteri, sopii omalle iholleni loistavasti, peittää punaisuutta. 2. BB-voide ei kuivata ja jättää "freshin" jäljen. 3. Maybellinen dream mat puuteri. Käytössä silloin kun haluan oikein mattapintaisen pohjan. 

H&M kulmakynä

1. Babylips huulirasva, antaa kivan pirtsakan sävyn huulille. 2. Lumenen natural code huulikiilto, käytän yleensä juhlissa. 3. 3. H&M Lip Pen, Mun ainoa "huulipuna" käytän yleensä edellämainitun kanssa.

1. Axen Anarchy, vihaan suihkutettavia dödöjä, mutta tää on huippuhyvä, tuoksultaan ja kestää pitkään. 2. Juicy couture- Viva La Juicy♥ Ehdottomasti kaikkien aikojen mun lemppari hajuvesi. Niko aikoinaan tämän mulle hankki ja osasi kyllä hyvin päätellä mikä tuoksu sopii.

Tälläistä tänään. Palailen mahdollisesti vielä illemmalla muiden aiheiden parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti