tiistai 20. tammikuuta 2015

Elämäni aakkoset

Ajattelin tehdä tälläisen postauksen, jossa tulee ilmi elämäni tärkeimpiä asioita.

Aamut. Olen todella aamu-uninen, mutta ne aamut, joina saa jäädä sänkyyn pötköttelemään Nikon viereen Venla kainaloon, ovat parhautta.

Banaani. Ehdottomasti se hedelmä, jota kulutan eniten. Raskausaikana olisin yhdessä vaiheessa voinut elää banaaneilla, mutta RaDin takia ne kiellettiin ruokavaliostani.

Cia. Rakas ystäväni, Venlan kummitäti, jonka kanssa parannamme maailmaa lähes päivittäin puhelimitse.

Duuni. Olen työnarkomaani ja äitiysloma on tietyllä tapaa tuskaa. Rakastan työntekoa ja etenkin työtä, jossa saa olla ihmisten kanssa tekemisissä. Ennen äitiyslomalle jäämistä työskentelin viikonloppu öisin baarissa. Ihan huippua!

Elämä. Se on minun. Päätän siitä itse. Jokaisella se on oma.

Farkut! Oi se tunne kun sai farkut jalkaan raskauden jälkeen! Siis ne uudet ja kokoa isommat kuin ennen raskautta, mutta farkut silti. Jokapäiväinen luotto vaate.

Google. Tätä tuskin tarvitsee selitellä.

Haaveilu. Haaveilen paljon; tulevaisuudesta, laihtumisesta, uudesta työpaikasta.

Isi. Yksi ehdottomasti elämäni tärkeimmistä ihmisistä. Ihminen, jota tulen aina katsomaan ylöspäin, kunnioitan ja rakastan.

Jaakko. Pikkuveljeni. Äärimmäisen raivostuttava kakara, jonka olen kietonut pikkusormeni ympärille. Rakastan ihan mielettömän paljon. Ylpeä enomies.

Koti. Se maailman paras paikka. Kotimme on omaan silmääni aivan liian keskeneräinen, mutta silti viihdyn täällä.

Lasse. Veljeni, jonka kanssa oli iso välirikko. Hiukan ennen Venlan syntymää saimme välimme korjattua. Tärkeä ihminen.

Mindy. Mielipuolinen kissamme. Jalkoja puskeva urpo, silti äärimmäisen rakas.

Niko. Puolisoni, rakkaani, lapseni isä. Se tyyppi kenen kanssa jaan sängyn ja jota potkin kun se kuorsaa. Tuo se vasta kuorsaakin. Silti joka ilta käperryn tuon kuorsaavan mörrin viereen nukkumaan.

Onnellisuus. Olen tällä hetkellä onnellisempi kuin ikinä olisin voinut kuvitella. Vielä vuosi sitten tähän aikaan en tiennyt mitä onni on.

Perhe. Tuki & turva♥

Quotet. Törmään päivittäin facebookin ihmeellisessä maailmassa moniin quoteihin.
Kuva lainattu Pinterestistä

Rakkaus. Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

Sisustaminen. Voisin vaikka sisustaa työkseni. Mietin useita kertoja päivässä kotiimme uusia sisustusjuttuja. Niko tulee pian hulluksi kanssani.

Tatuoinnit. Kipuun tottuu, kun tarpeeks sattuu? Voisin ottaa ihooni mustetta päivittäin. Toistaiseksi iholtani löytyy kolme eri tatuointia, mutta lähiaikoina olisi tarkoitus hankkia yksi lisää. Kuva, joka olisi kunnianosoituksena tyttärelleni.

Uni. Voisin nukkua kellon ympäri, jos vaan saisin tai ylipäänsä enää osaisin. Kiitos rakkaan pikkuisen, äiti on nykyään joka päivä "vähän väsynyt". Toisaalta olen onnellinen, että saan viettää jokaisen hetken Venlan kanssa, jonka hän on hereillä.

Venla ♥♥♥

Windows. Tämä paholaisen keksimä käyttöjärjestelmä. Vihaan.

X-hyppy! Tärkeä osa treeniä. On muuten hyvä sykkeen nostattaja.

. Useasti elän yöllä. Koko kesän ajan valvoin yöt helteiden ja töiden takia. Nyt valvon yöllä syöttöjen ajan.

Zero. Pyrin limppareiden suhteen juomaan zero-limuja. Sitä paitsi Coca-cola Zero on hyvää!

ruotsalainen Å. Olen kahdeksannesta luokasta lähtien viime kevääseen asti puhunut lähes päivittäin ruotsia, joten lykätään tuo siihen osioon. Viimeksi eilen jouduin aivonystyröitäni hieromaan ja vähän miettimään ruotsinkielisien sanojen merkitystä.

Äiti. Ihminen, jolle voi soittaa aina. Se, joka osaa auttaa vauvaan liittyvissä asioissa ja tietää muutenkin paljon. Tärkeä apu ja tuki. ♥

Öljy. Olen löytänyt uuden rakkauden, hiusöljyn♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti