perjantai 9. tammikuuta 2015

Aamupalaa, tietokone, spotify ja hymyileväinen tyttönen☺

Otsikosta käy hyvin ilmi meidän päivä tähän asti. Viime yö oli suhteellisen normaali, pitäen sisällään kolme syöttöä ja viimeisen syötön jälkeen en enää jaksanut Venlaa omaan sänkyyn laittaa nukkumaan vaan otin hänet omaan kainalooni. Ensimmäisen kuukauden nukuimme Venlan kanssa sohvalla, että Niko sai yöt nukuttua ja lähdettyä aamulla pirteänä töihin. Toisin sanoen Venla nukkui joka ikinen yö kainalossani. Kun Nikon työpäivät vihdoin lyhenivät, siirryimme Venlan kanssa makkariin nukkumaan Nikon viereen sänkyyn. Se ei kuitenkaan toiminut kauhean pitkään, kun pelkäsin jatkuvasti että Niko pyörähtää unissaan Venlan päälle, Niko on nimittäin aika sikeäuninen. Yhtenä päivänä päätin, että se pinnasänkyhän muuten mahtuu tuonne makkariin, vaikka sitten väkisin. Enhän minä voi Venlaa toiseen huoneeseen nukuttaa! En vielä tässä vaiheessa. No, loppujen lopuksi sain sängyn revittyä makkariin ja hyvä ettei oven karmit tulleet mukana. Venla on nyt lähes kuukauden ajan nukkunut joka yö omassa sängyssään. Useasti illalla kun syötän tytön viimeisen kerran, annan hänen sen jälkeen nukahtaa syliini ja siitä sitten kannan hänet omaan sänkyynsä.
Äitin pieni dino♥ Kuva on otettu paria päivää ennen ristiäisiä.

Venla tykkää musiikista. Saan useimmiten kaikki hommat kotona tehtyä keskeytyksittä, kun laitan tytön sitteriin ja kaiuttimista spotifyn soimaan. Ja niin on tälläkin hetkellä. Kohta onkin päikkäriaika ja lähdemmekin varmaan kaupassa käymään, niin Venla saa kunnon unet. Venla on yleensä hyväntuulinen ja hymyileväinen.

Maailman rakkain hymytyttö♥
Nyt joudun jättämään tämän postauksen tähän, sillä neidillä on nälkä. Toisin sanoen ruokaa suuhun ja sen jälkeen unta palloon. Loppuun vielä yksi kuva minusta ja Venlasta♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti