keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Forever-kutsut ja risteily intoilua

Huhhuh! Olipas eilisellä tekstillä lukijoita! Lievästi sanottuna leuka loksahti auki kun äsken bloggeriin kirjauduin ja tilastoja vilkaisin. Yli 200 kävijää ja minulle tuo on oikeasti iso luku. Toivon että jokunen mummelikin olisi täällä vieraillut ja mennyt itseensä.

Pidin tänään Forever-kutsut. Paikalla olivat Cia, Riina, Seba, Tarja, Tomi, Jaakko, Niko ja äiti. Tokihan tuo Vempakin tuossa oli ja esittelyn piti Sari. Kaikki pitivät tuotteista ja minä sain aivan mahtavan emännän lahjan! Forever ultra Vanilla shake mixin-eli ateriakorvikkeen. Niko ainakin ihan innoissaan sitä testaili ja höpisi ottavansa sitä mukaan sesonkiin Skyr-rahkojen ja Valio+ maitokaakaon kaveriksi.
Itselläni on tällä hetkellä Foreverin tuotteista käytössä Jojoba shampoo, hammastahna ja huulirasva.



 
Olen lähdössä perjantaina Tarjan ja kahden muun tytön kanssa risteilemään. Siitä tulee kyllä ihan törkeän kivaa! Seuraavaan kuukauteen pikkuneiti ei kyllä mene minnekkään hoitoon, äiti saa vieroitusoireita. Nyt tyttö pääsee kuitenkin hyvään ja turvalliseen paikkaan. Takaisin kun tulen, en tyttöä päästä sylistäni, se on varma. Nyt kömmin sänkyyn pitkän päivän jälkeen, jos vaikka huomennakin olisi yhtä kaunis ja aurinkoinen päivä, kuin tänään oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti