maanantai 9. helmikuuta 2015

Olipas taas päivä..❤

Eilen oli hyvä päivä. Vempu oli koko päivän yökkäri päällä ja äippä kävi yksin kaupassa, kun isillä ja typyllä oli omaa aikaa. Eilen syötiin hyvin. Ollaan nyt molemmat innostuttu Nikon kanssa paremmasta ja terveellisemmästä ruoasta. Niko mättää maitorahkaa marjojen kanssa ja minä appelsiineja ja raejuustoa. Kyllä me muutakin syödään, mutta noita menee mielettömät määrät.
Eilen tosissaan oltiin muuten ihan vaan kotona. Venla on oppinut huutamaan, tai siis kiljumaan ja varmaan on naapureilla kivaa. Meillä saatetaan kiljua puolesta tunnista tuntiin ihan kepeästi ja vielä eilen illalla yhdeksän jälkeen typy kiljui. Saatiin kuitenkin toinen unten maille ennen kymmentä, onneksi. Muutaman kerran neiti vielä heräsi ja huusi kurkku suorana, en tiedä oliko pahoja unia vai mistä johtui, mutta rauhoittui lähes heti kun kuuli äitin äänen ja äiti alkoi silittämään selkää.
Tänään meillä on Foreverin kutsut. Voisin ehkä kirjoitella niistä huomenna tarkemmin, jos jaksan. Ajattelin jossain vaiheessa pitää ne myös uudelleen, siten että parhaat ystäväni pääsevät paikalle. Tänään ei esimerkiksi pääse Rosa, koska toinen on kuumeessa, pusuja!❤ Riinalla on tänään vpk, Tarja on myöhään koulussa ja Cialla on töitä. Onneksi sentään äiti tulee. Nyt Vempulle ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti