sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Väsynyt, erittäin väsynyt

Olipa hyvä reissu! Kuvasaldo jäi aika pieneksi, kun en jaksanutkaan raahata luuria mukana ja kaiken lisäksi mukana oli vain pikkuriikkinen iltalaukku. Mutta asiaan. Pääsimme satamasta ihan ajallaan ja kävimmekin heti juomassa yhdet iskelmäbaarissa. Siitä sitten hyttiin ja laittautumaan. Sain itseni kuosiin ennätysajassa ja muut vielä laittautuivat. Meren käynti alkoi olemaan niin hurjaa, että mietin moneen otteeseen lähdenkö oksentamaan, olin naamaltani lähes vihreä. Saavuimme kymmeneltä Tallinnaan ja lähdimme yhdentoista aikaan tsekkaamaan diskon. Meininki ei ollut ihan minun ja Tarjan mieleen, joten lähdimme katselemaan muita paikkoja ja Nina ja Nea jäivät diskoon. Kävimme Sea Pubissa kuuntelemassa trubaduuria, joka lauloi mm. kolmatta naista ja j. Karjalaista. Truba lopetti puolen yön aikaan ja siirryimme Starlightiin ja löysimmekin porukkamme sieltä. Mukana olivat siis myös vanhempani, isovanhempani, Tarjan äiti eli tätini, setäni ja hänen naisystävänsä ja kaksi muuta tuttua. Jäimme heidän kanssaan hengailemaan ja siellä esiintyi bändi nimeltä Joku Paikallinen Bändi. He soittivat suomirock/pop covereita ja meno oli aivan huikea!! Koska vaan uudestaan heitä kuuntelemaan. Kävin tanssimassa useaan otteeseen ja kolmelta he lopettivat soittamisen, joten siirryimme takaisin diskoon. Mesta oli aivan ääriään myöten täynnä. Lopulta lähdimme puoli viiden aikaan hyttiin päin ja unille.
Kymmentä vaille yhdeksän aamulla, soi herätyskelloni, jonka vain sammutin ja nukahdin samantien takaisin kännykkä kädessä. Vartti tästä eteenpäin heräsin siihen että äitini soitti ja käski meidät aamupalalle. Aamupalaa tarjoiltiin siis vain kymmeneen saakka. Emme kukaan kauheita saatu syötyä, mutta jotain kuitenkin. Aamupalan jälkeen painelimme takaisin hyttiin ja Tarja ja Nina lähtivät maissa käymään. Me jäimme Nean kanssa nukkumaan. Loppureissu menikin lähes kokonaan punkan pohjalla eläinten pelastustiimiä telkkarista katsellen. Toki oli myös kauhea pakkaaminen ja siivoaminen. Hyyti oli kuin sikolätti.

Eilinen meni aika sumussa koko päivä, hyvin heikot yöunet ja epämääräinen määrä alkoholia edellisenä yönä teki tehtävänsä. Tämä päivä on vaan oltu kotona ja ollaan maattu sohvalla telkkaria katsellen. Kävimme sentään ruokakaupassa kun jääkaapissa ei ollut muuta kuin battery jungled laatikko! Nyt katson hetken subilta leffaa ja sitten hipsin nukkumaan.


2 kommenttia:

  1. Moikka, oon nyt lukenut melkein päivittäin kirjoituksiasi, ja tykkään! Olisi mahtavaa, jos voisit kirjoittaa kirjotuksen, jossa kerrot mitä kaipaat/ikävöit ennen Venlan syntymää sekä, jos on ihmisiä, joita kaipaat tällä hetkellä tai ihmisiä, joita kaipaat menneisyydestäsi? :) Toinen kirjotuksen aihe voisi olla sukusi. Voisit kirjoittaa suvustasi, jonkinlaisen kirjoituksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos kivasta kommentista, on mukava kuulla että joku tykkää :) Kiitos postausideoista! Molemmista aiheista postaan mielelläni lähitulevaisuudessa :)

      Poista