torstai 9. huhtikuuta 2015

Ihan vaan höpöjä ja uusi lenkkireitti!

Ajattelin tulla ihan vain tyhjentämään päätäni. Olen nyt kolme päivää ollut Venlan kanssa kaksin aamusta iltaan, koska Nikolla alkoi työt. Tätä tahtia ei onneksi jatku montaa viikkoa, mutta kyllä voin sanoa että väsyttää. Tiistaina oli kiva päivä. Venla oli päikkäreillä, kun yhtäkkiä Venlan kummisedän puolisolta tuli viestiä. Juteltiin pitkä tovi whatsappissa ja lopulta toisesta päästä tuli ehdotus, että jos he tulisivat kahvilla käymään. Se sopi minulle paremmin kuin hyvin ja he tulivatkin samalla oven avauksella, kuin Niko. Oli tosi kiva, että Venla näki heitäkin pitkästä aikaa. Haluaisin tytön olevan mahdollisimman paljon eri ihmisten kanssa tekemisissä, jos sillä saisi mahdollisen vierastuksen jäämään pois.
Maanantain ja tiistain välisenä yönä sain tietää, että Rosa, Venlan kummitäti oli joutunut ambulanssilla Peijakseen päivystykseen. He olivat puolisonsa kanssa saaneet törkeää "palvelua" siellä! Rosa oli pyörätuolilla sinne kärrätty, joka kuitenkin vietiin vessakäynnin jälkeen hänen nenänsä edestä pois hoitajan toimesta. Hän ei saanut edes sänkyä, vaikka oli tuskissaan, mutta silti rähjäinen puliukko sai vedellä hirsiä sängyllä vieressä. Lopulta Rosa oli käynyt lattialle nukkumaan ja samainen hoitaja oli tullut rähjäämään, että Rosan pitää nousta tai hän kutsuu vartijat. Oli vielä kehdannut väittää, että Rosalla on VAIN kuukautiskipuja, vaikka todellisuus oli aivan muuta!!!! Onneksi tuon jälkeen he olivat lähteneet kotiin. Itselläni ei ole Peijaksesta mitään hyvää sanottavaa ja olenkin hyvin tyytyväinen, että tarvittaessa matkaamme Hyvinkäälle.
Eilen olimme oikeastaan vain kotona. Kävimme Venlan kanssa vaunulenkillä ja kun Niko tuli töistä, teimme ruokaa ja kävimme kaupassa. Olemme alkaneet paljon käymään Lidlissä ja oikeastaan ainoa mitä haemme muualta, on Venlan ja Mindyn ruoat.
Tänään nousimme Venlan kanssa jo aikaisin ja päivä on ollut paljon kiukuttomampi kuin eilinen. Kolmen aikaan tylsistyin täysin ja pakkasin neitoselle vaatteet päälle ja vaunut alle. Kävelimme peruslenkkini, kunnes päätin että nyt kun on näinkin aurinkoinen ilma, niin poikkean "kuntopolulle". Miksen tiennyt, että kotimme vieressä virtaa oikea joki?? Alle sata metriä parkkipaikaltamme, aukeaa kaunis ja rauhallinen metsämaisema, jota somistaa joki. Oli ihana työnnellä vaunuja joen vartta pitkin. Menemme varmasti huomenna uudelleen ja hiukan pidemmälle kuin tänään. Tänään jouduimme "jättämään leikin kesken", kun huomasin että kello onkin jo paljon ja piti lähteä kotiin ruoan laittoon. Voisin ottaa huomenna kameran mukaan, jos on yhtä hieno sää kuin tänään oli.
Nyt hipsin unten maille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti