keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Mutsi bailaa

Oltiin sunnuntaina serkkulikkojen, lapsuuden ystäväni, serkkuni parhaan ystävän ja kahden ukkelin kanssa katsastamassa Hotelli Vantaan Tulisuudelma. Joku paikallinen bändi oli nimittäin siellä keikalla. Ihan kiva paikka, mutta tottakai niitä varjopuoliakin oli. Ensinnäkin tila, jossa musiikkia soitetaan on aivan liian matala, toisin sanoen musiikki käy korviin todella pahasti. Toiseksi, olimme koko illan tyttöjen kanssa ulkomaalaisten kohteena. Meinasin ihan tosissani käydä yhden virolaisen kimppuun, joka kävi juuri 18-vuotta täyttänyttä serkkuani hipelöimässä. Hän änkesi väkisin pöytäämme, eikä suostunut poistumaan. Lopulta homma meni siihen, että minä huusin tälle saastalle niin kovaa kuin kurkustani ääntä lähti ja työnsit hänet tuoleineen muualle. Ja tämä ei ollut ainoa ahdistelija.
Joka tapauksessa, keikka oli tosi hyvä! Kyllä live-musiikki on vaan niin parasta. Niko oli ihana ja tuli yöllä meidät hakemaan kotiin, niin ei tarvinnut miettiä enää yön pikku tunneilla millä kotiin pääsisi.

Nuori neiti Vempuloinen tekee hampaita, jotenka täällä vaan kiukutaan ja kaiken hyvän lisäksi isi-ihminen meni eilen töihin, eli kiukkua riittää myös sen osalta. Äitin naama ei jaksa enää iltapäivästä miellyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti