keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Maaliskuu

Aamulla herätessäni vilkaisin ikkunasta ulos ja huomasin maan olevan lumen peitossa. Nyt ei tarvitsisi enää takatalvia, kun kalenterinkin puolesta on kevät. Maaliskuu on monella tapaa tärkeä minulle. Tänään 4.3 on kummityttöni Olivian synttärit. Tyttö on jo 17! Vastahan olimme ala-asteella ja valitsimme toisemme koulukummeiksi. Emme siis ole oikeita kummeja, vaan olin kuudennella ja Oltsu ekalla ja sain hänestä itselleni kummioppilaan. Päätin hoitaa tehtävän hyvin, sillä aikoinaan omat koulukummini eivät ikinä olleet kanssani tai edes moikanneet. Olimme koko tuon kouluvuoden todella tiiviisti yhdessä ja olemmekin käyneet sen jälkeen kesäisin linnanmäellä. Nyt emme ole kahtena kesänä käyneet, mutta tänä vuonna tahdon mennä! Oma rakas kummityttöni on viimeistä vuotta alaikäinen!
Tässä päivässä on muutakin. Tänään on tullut kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun raskaustestiin tuli kaksi punaista viivaa. Nuori neiti kertoi olevansa tulossa. ❤
Lauantaina eli 7.3 tulee vuosi siitä kun olen viimeksi tupakoinut. Olen niin ylpeä itsestäni!
12.3 on Terhin, rakkaan serkkutytön 18-vuotis syntymäpäivä. Juhlimme kuitenkin vasta ensi kuussa, sillä Terhi on koulun kautta työssäoppimassa Saariselällä tällä hetkellä. Saan viikottain kuvia Whats Appiin kauniista lapin maisemista ja viime viikolla tuli kuva porostakin! On niin ikävä toista!
Niin ja täytänhän minäkin tässä kuussa vuosia. 30.3 tulee ikää mittariin 22-vuotta. Mietimme jo hiukan Nikon kanssa, että kun syntymäpäiväni on maanantai, niin jos seuraavana perjantaina tai lauantaina menisimme syömään. Eli äiti ja iskä saavat Venlan vasta silloin hoitoon.
Nyt painan pään tyynyyn ja toivon, että huomenna paistaisi aurinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti