maanantai 30. maaliskuuta 2015

Hbd to me!

Tänään tuleekin itselleni ikää lisää ja mittariin pamahtaa mielenkiintoiset 22-vuotta. Vastahan täytin 16??? Mihin kaikki aika menee? Eniveis, eilen pidimme kakkukahvit ja minä, maailman surkein kokki, tein ihan itse täytekakun! Täytteeksi laitoin philadelphian marabou-tuorejuustoa ja valion kuningatar rahkaa. Kermavaahdon värjäsin elintarvikevärillä vihreäksi. Päälle muutama karkki koristeeksi ja kakun ympäri meni kitkat-ympyrä. Tarjolla oli myös pullaa, pasteijoita ja keksejä.
Vanhemmiltani sain lahjaksi pyytämäni kattilan, mummilta hajuveden, mammalta ja papalta suklaata ja ihanan kaitaliinan joka sopii olohuoneen pöydälle kuin nakutettu! Riinalta karkkia ja kukkia, sekä tädiltäni, Tarjalta ja Tomilta kukkia. Toki sain myös ensimistä kertaa Nikolta synttärilahjan, nimittäin kaulakorun! Herra osasi kyllä yllättää, en nimittäin osannut odottaa mitään.
Kellojen siirron myötä pikku neiti kukkui eilen vielä kymmenen jälkeen illalla ja olikin sitten jostain syystä aamulla seitsemän aikaan nousemassa ylös. Äiti oli toista mieltä ja nosti typyn viereen ja jatkoimme unia muutaman tunnin. Nikolla jatkui tänään työt, eikä Venla ole onneksi kiukutellut normaalia enemmän. Olin aivan varma, että alkuviikko menee tapellessa kun isi ei olekkaan kotona. Oli kyllä ihanat puolitoista viikkoa kun Niko oli koko ajan apuna. Nyt joudummekin olemaan Venlan kanssa paljon kaksiteen, kun alkoi rengas sesonki, eli Niko tekee vähintään 10h/päivä.
Nyt nautin hetken hiljaisuudesta, kun Venla nukkuu ja Niko tulee kohta töistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti