maanantai 2. maaliskuuta 2015

Neuvolakuulumisia ja muita höpöjä

9.30
Voikin ihmistä väsyttää! Unirytmini on kääntynyt ihan pehvalleen ja nukutaan Vempun kanssa tyyliin joka päivä jonnekki kahteentoista. Tänään olen herännyt kahdeksalta ja yhden batteryn jälkeen vieläkin väsyttää ihan liikaa. Suunnilleen puolen tunnin päästä pitäs olla käppäilemässä neuvolaan. Ajattelin kirjoittaa vähän näin pätkissä tänään ja julkaisen postauksen sitten illemmalla.

10.15
Neiti nukkui matkalla lähes viiden minuutin ajan ja heräsi heti kun nostin vaunuista syliin. Hassu. Nyt odotellaan täällä, että päästään Reetan luo.

11.35
Kotona! Ja neitokainen päikkäreillä. Venla vierastaa Reetaa. Saatiin kuitenkin mitat ja muut katsottua ja painoa on 7050g(3974g) ja pituutta 64,1cm(51cm). Koko viime viikon olen kaikille hypettänyt että varmana on paino sen 7 kiloa ja kuinka ollakkaan, 50 grammaa yli. Ei paha. Nyt istuksin sohvalla ja syön eilistä makaronilaatikkoa. On muuten television ohjelmatarjonta päivällä surkea.

14.30
Venla on jälleen päikkäreillä. Jäi ekat vähän lyhkäsiks. Neiti kun heräsi ekoilta unilta niin syötiin puoli purkkia kasviksia ja siihen päälle vielä maitoa ja vähän vettä. Innostuin taas virkkaamaan. Sillon kun Vempua odotin ostin virkkuukoukun, puikot ja lankoja, mutta arvata saattaa että homma jäi tytsyn synnyttyä. Enkä mä kyllä mutään valmiiksi saanut, kuhan näpersin. Jos tällä kertaa valmistuis jotain. Nyt imuri heilumaan, kun vielä typy nukkuu!

18.32
Neidin päikkäreiltä herättyä vedeltiin velliä naamaan ja kun isi puoli viiden aikaan tuli töistä kotiin, syötiin reippaina purkki päärynäpilttiä. Vitsit miten voikin toinen tykätä kiinteistä ja vedestä! Tällä hetkellä typy torkkuu sylissäni, jäi yöunet lyhyiksi aamuherätyksen takia. Kunhan neitonen menee yöunille, nakkaan takin niskaan ja napot korviin ja painun lenkille tonne sateeseen!

22.12
Meni sitten taas plörinäksi. Neiti se ei suostunut nukkumaan ennen kahdeksaa, joten lenkki siirtyy huomiselle. Nikokin meni jo vähän ennen ysiä nukkumaan, enkä viiti noita kaksin jättää sillon kun Niko nukkuu. Kyseessä on ihminen jota joudun joka aamu POTKAISEMAAN että hän suvaitsee sammuttaa herätyskellonsa ja nousta ylös sängystä. Huomenna sitten, jos ei hirveästi sada. En mielellään lähtis vaunuja ehdoin tahdoin uittamaan. Kylläpä on ollut pitkä ja harmaa päivä. Neuvolasta kun päästiin kotiin niin alkoi juuri sopivasti räntäsade ja tällä hetkellä tosiaan vettä tulee taivaan täydeltä. Yök. Tälläinen päivä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti