torstai 26. maaliskuuta 2015

Mr Seba

Onpas vierähtänyt tovi, etten ole mitään kirjoitellut! En anna tämän lipsua, vaan nappaan itseäni niskasta kiinni ja alan postaamaan taas tehokkaammin. Meillä oli eilen huippu kiva päivä. Sovittiin jo viime viikolla Riinan kanssa, että kummipoikani Sebastian tulisi meille keskiviikkona yökylään, kun hänellä olisi työkeikka tiedossa, mutta juttuun tuli pari muuttujaa, eikä Riinan tarvinnutkaan lähteä. Hän kysyi minulta, että voisimmeko silti ottaa Seban päiväksi, että hän saisi asioita hoidettua ja todellakin otimme poitsun! Olimmehan jo asennoituneet Nikon kanssa siihen, että meille tulee 2.5-vuotias tuulispää.
Alkukiukkujen ja äidin ikävöinnin jälkeen katsoimme vähän Nalle Puh elokuvaa ja sitten lähdettiinkin ajelemaan kohti Flamingoa ja Naurusaarta! Vempu oli tottakai mukana. Meillä olisi eilen ollut äititreffit Keravan HopLopissa ja aluksi olikin tarkoitus sinne mennä, mutta ajattelimme mennä sittenkin vähän pienempään ja rauhallisempaan paikkaan. Naurusaari oli kyllä ihan mahtava paikka! Sisäänpääsy 1-2-vuotiailta oli vaivaiset 4 euroa, Venla meni ilmaiseksi, eikä aikuisistakaan veloiteta mitään. En tiedä kumpi oli kiipeilyradoista putkiliukumäkineen enemmän innoissaan, minä vai Seba, mutta oli hurjan siistiä! Venlan kanssa kävin ihan pikkuisen trampoliinilla ja se olikin tytsyn mielestä hauskaa, ainakin siitä päätellen millaisen naurun remakan se sai aikaan.
Leikin ja riehumisen jälkeen menimme viereiseen Hesburgeriin syömään ja Seba sai lastenaterian sekä hienon pingviinien agenttikynän!
Kävimme kotiin päästyämme pojan kanssa vielä ihan kaksisteen kaupassa ostoksilla ja sekin näytti olevan kivaa.

Lisää eilisen kaltaisia päiviä kiitos! Mielelläni otan rakasta kummipoikaa useamminkin hoitoon. Senhän takia niitä lapsia hankitaan, että aikuiset pääsevät näihin sisäleikkipuistoihin riehumaan, muka lapsien kanssa :D

Ps. Venla oppi tiistaina Rosa-kummin luona kääntymään selältä masulleen! ❤ Onnea Venla 5kk❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti