keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Täyttä vauhtia eteenpäin!

Olen tällä hetkellä niin täynnä energiaa ettei ole tosikaan! Kaksi päivää töitä tehneenä voin sanoa, että tämä on se työpaikka, jossa haluan olla. Kotiin on ihana tulla töiden jälkeen ja tulenkin aina mopolla kaasu pohjassa, että näen mahdollisimman nopeasti Venlan. Nyt molempina iltoina tyttö on ollut jo sängyssä, mutta hereillä niin olen ottanut vain tytön hetkeksi syliin halimaan ja laittanut nukkumaan.
Uudessa työssä on kivaa. On paljon vanhaa ja sellaista tuttua ja turvallista, mutta myös uutta ja ihmeellistä. Huomenna pääsen ensimmäiseen aamuvuoroon ja onkin enemmän tehtävää kuin kahdessa aikaisemmassa iltavuorossa. En malta odottaa!

Viikonloppuna käytiin mökillä. Mentiin lauantaina pariksi tunniksi ja vitsit mikä paikka! Venlakin tykkäsi ihan selkeästi ja vihdoin kun malttoi syliini nukahtaa, nukkui neiti niin sikeästi että sain siirrettyä hänet turvakaukaloon ilman että toinen heräsi ollenkaan. Ulkoilma teki tehtävänsä. Saa nähdä milloin päästään seuraavan kerran lähtemään. Ensi kerralla otan kameran mukaan niin saan tänne vähän välitettyä sitä tunnelmaa mikä siellä vallitsee. Mökkitien varrella on kallio, jonka päällä seisoi ylväänä naarashirvi kun olimme mökille menossa. Säikähdin aivan suunnattomasti! Se tuijotti aivan suoraan kohti ja kun karjaisin Nikolle että katso, kääntyi se kannoillaan ja lähti pois. Hui.

Nyt alan vähän siivoilemaan, kun sain tytönkin sopivasti päikkäreille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti