perjantai 29. toukokuuta 2015

Tervetuloa kesä♥

Keskiviikkona oli ihana aurinkoinen ja lämmin päivä. Käytiin heti aamusta Venlan kanssa vaunujen kera keskustassa ja minä nappasin jäätelökioskilta kesä ekan jäden! Oi nam! Oli niiiiin hyvää ja tottakai annoin Venlallekkin ihan pikkuisen maistiaisen. Kotia kohti tallustellessa huomasin, että vaunujen aisa ei lukkiutunut enää kunnolla ja että yksi rengas (!!!!!!!) alkoi irrota kesken matkan. Heti kotiin päästyämme nappasin parit kuvat vaunuista ja heivasin Facebookin Roskalava-ryhmään, jos vaikka joku tulisi hakemaan päikkärivaunuiksi parvekkeelle, lenkkeilyvaunuiksi ei niistä enää olisi jollei niitä kunnosta. Eräs nainen kävikin eilen vaunut hakemassa ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Ja ihan ettei kenellekkään tule tunnetta, että annoin rikkinäiset vaunut pois kertomatta kunnosta, niin kirjoitin kyllä vaunujen ilmoitukseen hyvin tarkkaan mikä niissä on vikana.

Myöhemmin päivällä keskiviikkona Miralta tuli viestiä ja lähdettiin käväisemään Jumbossa. Haettiin Miran kännykkä huollosta ja ostettiin vielä pehmiksetkin. Jumbosta kurvattiin hakemaan Miran pikkusisko mukaan ja mentiin Häklille. Oli kiva istuskella viltillä auringossa ja Venlakin pääsi kokeilemaan ekaa kertaa nurmikkoa käsissään.

Eilen oltiin ulkona Nikon töiden jälkeen. Keinuttiin ja laskettiin liukumäkeä ja mentiinkin sitten vähän mukkelismakkelis, mutta tekevälle sattuu. Ei sentään isompaa haaveria käynyt ja itkukin tuli lähinnä säikähdyksestä.

Parin vapaa päivän jälkeen palattiinkin sitten tänään töihin ja aamu alkoi taas skootterin käynnistys yrityksillä, turhaan. Nikon kyydissä töihin ja äiti haki töitten jälkeen. Huomenna uusi yritys.

Onnea kaikille koulunsa päättäville!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti