torstai 14. toukokuuta 2015

Kesä, tule jo jooko?

Kerroin aikaisemmin yhdessä postauksessa, kuinka jouduimme viime syksynä hyvästelemään kesäpaikkamme. Viime lauantaina tapahtui kuitenkin jotain, jonka ansiosta meillä on täksi kesäksi mökki! Vanhempani ja isovanhempani kävivät tekemässä paperit mökistä, joka sijaitsee puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Kaunis rinnetontti rantasaunalla ja järven ranta. Toisin sanoen kesä on pelastettu. Emme joudukkaan istumaan koko kesää kotona tytsyn kanssa. Oli jo puhetta jos huomenna menisimme viikonlopuksi mökille, mutta äitini on kipeänä, eikä Niko vielä tiedä joutuuko huomenna olemaan pitkään töissä. Olisi kyllä ihanaa päästä saunaan! Olen käynyt saunassa viimeksi juhannuksen, uskokaa tai älkää, ja Venlakin pääsisi saunaan.

Tällä hetkellä meillä liikutaan peruuttaen ja istutaan jo pitkiä aikoja. Eteenpäin mennään vain jos ihan tosissaan innostutaan. Koko ajan päristellään ja äitiä yritetään haukkailla.

Ainiin pakko tähän vielä höpöäkin heittää. Temptation islandin viimeinen jakso tuli eilen, eli meidän keskiviikko ja torstai illoilta puuttuu sisältö, help!! Onneksi kohta alkaa netflixissä pyörimään uusi kausi oitnb:iä! Ja olisi oikeestioikeesti kiva saada niitä postausehdotuksia! Ja sinä joka pyytelet postausta sukulaisista, sellainen on jo :). Meidät löytää myös instagramista nimimerkillä miakristamaria ja saa seurata vapaasti, vaikka tili onkin "salainen".

1 kommentti: