keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Vapaa päivien ilot

Maanantaina oltiin Venlan kanssa vaan kotona. Eilen olikin sitten toiminnan aika. Puolen päivän aikaan Mira laitteli viestiä, että jos mentäisiin käymään sielä Fallkullassa ja mehän mentiin! Napattiin Marika hoidosta kyytiin ja suunnattiin Malmille. Suloisia lampaita, isottelevia vuohia ja hauskoja porsaita. Pari hevosta ja muutama lehmäkin nähtiin. Marika innoissaan syötti elukoita ja Venlakin ihan selkeästi viihtyi, meistä aikuisista puhumattakaan.
Hiukan ennen kolmea lähdimme liikenteeseen ja hetken aikaa vain pörräsimme ympyrää ja Venla nukkui. Kävimme Vaaralassa syömässä ja sitten suuntasimme Vuosaareen ja Aurinkolahden rantaan. Miralla oli mukana selfie stick jolla leikittiin ja Venla pääsi tunnustelemaan hiekkaa. Käytiin leikkipuistossa ja Venla keinui, me Marikan kanssa hörvättiin viereisessä Gym Parkissa. Miksei meillä ole ulko kuntosalia?! Kävisin varmasti joka päivä! Käytiin myös vähän veneitä katselemassa.
Illalla kun kotiin päästiin, Venla oli tosi kiukkuinen ja väsynyt. Isin tultua kotiin loppui kiukuttelu ja syötiin nätisti iltapalaa ja mentiin nukkumaan. Ihanan tapahtumarikas ja hauska päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti