sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Ottaa aivoon

Olen ollut tällä viikolla tähän mennessä viitenä päivänä töissä ja tänään menen vielä sorvin ääreen. Huomenna ja tiistaina nukumme Venlan kanssa pitkään eikä stressata mistään, ollaan vaan.
Perjantaina töiden jälkeen mentiin Venlan kanssa ulos ja tarkoitus oli mennä tuohon kotipihalle keinumaan, mutta kas kummaa, keinu oli joutunut lintujen tykityksen kohteeksi. Huomenna soittelen huoltoon että käyvät pesemässä keinun. Eipä tässä talossa kukaan muu soita. Jonkin aikaa sitten taloyhtiömme hissi oli rikki kun Niko tuli illalla kotiin ja oli jo myöhä niin asia unohtui heti. Aamulla töihin kun lähdimme ei hissi ollut vieläkään kunnossa ja hissifirmalla on päivystys 24/7. Pääsin töistä sinä päivänä klo 13 ja kun kotiuduin, ei hissi ollut vieläkään toiminnassa. Soitin samantien hissihuoltoon ja mainitsin, että eilis illasta asti on ollut jumissa ja sieltä vain sanottiin että ei ole kukaan aikaisemmin ilmoittanut. Talossa on viisi kerrosta ja jopa ne jotka asuvat samassa kerroksessa kuin me, eli toisessa, käyttävät aina hissiä. Naapurimme eivät käytä portaita. Miten välinpitämättömiä ihmiset voivat olla? Ajatellaan että kyllä joku muu hoitaa ei mun tarvi. Itse olisin heti aamulla soittanut huoltoon jollen olisi ollut jo myöhässä töistä. Toivon niin että pääsemme kohta pois täältä ja seuraavan kodin naapurit olisivat oikeasti ihmisiin verrattavissa. Seinän takan poltetaan pilveä joka päivä, kämpässä sisällä vedetään röökiä ja perjantai iltapäivästä törmää rappukäytävässä juoppoihin jotka haisevat virtsalle ja viinalle. Ja tämä on NUORISOSÄÄTIÖN talo. Kuvottavaa.

Tästä tuli näköjään valitusvirsi, mutta olkoon. Ensi viikolla sitten toivottavasti mukavempia juttuja.

2 kommenttia:

  1. Tuo on aika tyypillistä nuorisosäätiön taloille. Melkein poikkeuksetta niistä löytyy pilven polttelijoita sekä niitä joiden mielestä opiskelijaelämä on yhtä kuin 24/7 biletys. Toivottavasti pääsette johonkin lapsiystävälliseen taloyhtiöön, josta löytyisi Venlalle kavereita. :)

    VastaaPoista
  2. Muuten on ihan ok, mutta nämä muutamat naapurit syövät mun kärsivällisyyttä. Yläkertaan muutti pari viikkoa sitten uusi pariskunta ja poppi soi joka viikonloppu vielä kahdentoista aikaan illalla. Kyllä nakertaa! Haussa olisi olisi ympäristö, jossa olisi oikeesti lapsiperheitä ja naapurit saattaisivat jopa moikata :D

    VastaaPoista